Møte 28. mai – Bedre transport og mindre utslipp, kork og trengsel med Tenk Tromsø

Publisert av: tromsosv Publisert: 16. mai 2024
Oppdatert: 16. mai 2024
Lesetid: ca. 1 min

Når: tirsdag 28. mai 2024 fra kl. 19:00 til kl. 20:30
Sted: Strandskillet 3, 9008 Tromsø/SVs partikontor
Hvem er møtet til for: Alle som vil ha mer kunnskap om prosjektene i Tenk Tromsø

Tromsøs største samferdsels- og klimasatsning noensinne er Tenk Tromsø. På dette møtet vil sekretariatsleder Veronica Wiik innlede om handlingsprogrammet 2024-2028, slik at vi kan diskutere mulighetene fremover.

Bommene ble satt opp 1. januar 2023, slik at dette handlingsprogrammet er det første etter at Tenk Tromsø har hatt et helt år med full drift. Handlingsprogrammet bestemmer hvilke prosjekter som skal realiseres og rulleres årlig. På dette møtet vil du få kunnskap om hvilke planer som er lagt. Det vil bli åpnet for spørsmål og kommentarer, og du vil bli invitert inn for å diskutere hvilke prosjekter som bør realiseres fremover.

Det blir også en kommentar fra SV ved varaordfører Sigrid Bjørnhaug Hammer.

Ta gjerne kontakt med Matias Hogne Kjerstad, nestleder i Kommune- og byutviklingsutvalget, dersom du har spørsmål, matias.hogne.kjerstad@gmail.com eller 41 65 53 04.